Fick idag besök av 10st nya Kenyaner.
Spänningen var olidlig på vad som skulle dyka upp i koppen.
Plötsligt fick jag samma upplevelse som när jag var i Guatemala på Cup of Excellence då Duane från Stumptown och jag var överens om att en av kaffesorterna hade exakt samma karaktär som en Etiopiskt Yirgacheffe. När man är totalt inställd på att mötas av klassiska friska svartvinbärstoner som är vanligt hos ett bra Kenyanskt kaffe bryts plötsligt upplevelsen av ett kaffe som pratar ett helt annat språk. Kaffet är sött med toner av kokosnöt och lång chokladliknande eftersmak som sitter kvar på tungan i flera minuter. Jag blir helt till mig och skickar genast efter en beställning, hoppas hoppas att ingen annan köpt hela skörden än.
Plötsligt fick jag samma upplevelse som när jag var i Guatemala på Cup of Excellence då Duane från Stumptown och jag var överens om att en av kaffesorterna hade exakt samma karaktär som en Etiopiskt Yirgacheffe. När man är totalt inställd på att mötas av klassiska friska svartvinbärstoner som är vanligt hos ett bra Kenyanskt kaffe bryts plötsligt upplevelsen av ett kaffe som pratar ett helt annat språk. Kaffet är sött med toner av kokosnöt och lång chokladliknande eftersmak som sitter kvar på tungan i flera minuter. Jag blir helt till mig och skickar genast efter en beställning, hoppas hoppas att ingen annan köpt hela skörden än.