tisdag 9 februari 2010

NY WEBSHOP FÖR NYROSTAT KAFFE

Passionen har varit att höja kaffekvalitén och utbudet i hemstaden Malmö men så fick det lite andra proportioner härom veckan. Efter det att vi blev Sveriges bästa specialkaffeställe har det fullkomligt exploderat med förfrågningar från hela Sverige. Svaret på förfrågningarna kommer här. Nu sätter vi igång och mjukstartar med en webshop där vi till en början kommer att sälja följande produkter:

1. Husets espressoblandning.
2. Månadens kaffe
3. Brasilien - Fazenda Santa Inês

Om ni undrar hur det kommer sig att kvalitetskaffe kan bli så billigt är svaret enkelt. Det blir billigare när det inte finns några mellanhänder som tar mellanskillnaden mot er konsumenter. Ett motto vi strävar efter åt båda hållen så därför börjar börjar vi med att sälja kaffen som vi även handlat direkt av plantagen också för att vi ska känna extra stor pepp inför lanseringen.

Som sagt, det är lite nytt för oss att jobba med en färsk produkt över nätet så det hade varit jätte snällt att få feedback av er som beställer så att vi kan förbättra oss under tiden som vi kämpar med att få ut mer specialkaffe till Svenska folket.


Nu kör vi och välkomna!
önskar Filip med personal
P.s. Har lagt upp 10påsar i shoppen från vårt nya kaffe vi importerat själva från Rwanda.