Första nätverksträffen för kafferostare i Europa tog plats i Köln den 28/6
16 kafferostare från alla delar av Europa var närvarande och fick testa....
16 kafferostare från alla delar av Europa var närvarande och fick testa....
Den första organiserade koppingen med Marcos Über Boiler
med vägledning av koppningsexperten Jon Willasen.
Vi testade kaffe från Bolivia och Kenya på
bryggtemperaturerna 85, 90 och 95 grader.
Resultaten var häpnadsväckande hur ett
kvalitetskaffe kan ändra karaktär med några
graders skillnad.
med vägledning av koppningsexperten Jon Willasen.
Vi testade kaffe från Bolivia och Kenya på
bryggtemperaturerna 85, 90 och 95 grader.
Resultaten var häpnadsväckande hur ett
kvalitetskaffe kan ändra karaktär med några
graders skillnad.
Den hemliga gästen som jag bjudit in till forumet var
Ron Kleist från Loaring Smart Roaster i USA som berättade
om deras tankar och filosofier om kafferostning.
Mycket intressant så att alla rosttillverkares chefer
satt i bakgrunden och antecknade vart enda ord han sa.
Ron Kleist från Loaring Smart Roaster i USA som berättade
om deras tankar och filosofier om kafferostning.
Mycket intressant så att alla rosttillverkares chefer
satt i bakgrunden och antecknade vart enda ord han sa.